Suport a els profesionals de Canal 9


De vegades me costa expresarme com m'agradaria o com caldria, i no se si esta vegada ho fare, però la questio es que hui al mur de molts amics veig un suport i una tristor mes que justificada davant el comiat de 1198 treballadors de Canal 9, 1198 families que formaran part dels aturats que estem pagant "el pato" de les males gestions dels que manen, i per a mes inri escoltant de altres que son com nosaltres (l'unica cosa que no ho saben, ) allò de que en viscut per damunt de les nostres posibilitats i que aquestes coses pasen.






He de dir que fa molt de temps que Canal 9 deixà de ser per a mi lo que en un principi va ser "La televisió de TOTS el valencians", però això no lleva per a que hui haja ences el televisor i ficat Canal 9 com a una mena suport de tota aquesta gent, i que me trove ? 
Me trove que la noticia del dia a la nostra comunitat es "L'impuls del corredor del Mediterrani", "Els pactes a Catalunya" i la "No dimissió de Llorente al Valencia C.F" i com deien aquell trio català " No pasa res".   
¿¿¿De veres no pasa res??? 
Davant una cosa així no tendriem que fer gala del "seminfotisme" que tant ens representa als valencians, pero em sembla que no es mes que el reflexe de lo que pasa ahi fora, allo de "ande yo caliente..." o a la nostra terra allo de " Ca' u panyé". 








Dia TRIST per tots eixos motius i més, dia en el que recorde aquelles paraules de Martin Niemöller:


Cuando los nazis vinieron a llevarse a los comunistas,
guardé silencio,
porque yo no era comunista,

Cuando encarcelaron a los socialdemócratas,
guardé silencio,
porque yo no era socialdemócrata,

Cuando vinieron a buscar a los sindicalistas,
no protesté,
porque yo no era sindicalista,

Cuando vinieron a llevarse a los judíos,
no protesté,
porque yo no era judío,

Cuando vinieron a buscarme,
no había nadie más que pudiera protestar.

La cosa esta molt lletja, tan que lo que menys ens preocupa es que el mon s'acabe aquest divendres, lo que ens preocupa es que seguisca com està.

Tot el meu suport a els profesionals de Canal 9 i aquells altres anonims que no eixiran al diaris ni als mitjans de comunicació hui, i molta força per a tirar endavant cap a un mon mes just on no paguem justos per pecadors.


Signat per;Rafa Moreno Sanchís Fotos de; 10SòcJo

Comentarios

Entradas populares