Les élits Valencianes estan morintse en el fang prevaricaor

¡¡Quina llástima més gran vore lo que´s estem veguent dels polítics, banquers, jutges, monarquía o jerarques col.locats a dit per els goberns tots trincant sense ficarse un fi ni una vara de medirse la gola!!.

Menys mal que anem a cambiar de era i que tots els cafres aquestos molts acabarán en els seus osos en les cárcels i presons de cualsevol clase, entitat o ambient i inclusiu molts canviarán per a a bé, perque la era de claretat lis afluixará la gola i la fam de sang que molts d´aquestos terroristes de trincar cabdals públics, altres lleis els acaçarán com a rates i tindrán que canviar el chip per el seu bé.

Una llástima que el senyor president de la Comunitat Valenciana, tinga fins al divendres tan de delinquent dins de les seus files de Partit, cuant tots ixos lladres deuríen no soles abndonar el partit sino tancarlos en la presó, per el fraude tan gran i tan llarg, permitit per uns i per altres.

Una llástima que de cualsevól trama que´s parle en Espanya, ¡Collons!, sempre ixga a reluir València, ¿perqué será?, la última es la de les compres ingents d´obres d´art per part de Gao ping, que fins a que la policía li investigá i li va traure tot el femer que magatzenaba en Madrid, tots els tractaven com si fora un respectable mecenes, que fou el creador de la Fundació d´art i Cultura (IAC), al mateix temps que´l president-director en Pekín del Centre d´art Iberia-Beijing i fundaor de la Galería Gao Magee, el cual se li van traure en la redá a Madrid la seua implicació en aquesta red chinesa de blanquech de capitals i delictes económics recientment intervinguda.  


Lo més lamentable es que cuant aquest chino va vindre a Espanya entre 1989 y 2003, va escomençar les seues exposicions donant a conéixer a  molts artistes chinesos emergents, que ningú coneixía i que aquest mecenes amb molta pasta, va donar suport i garantíes, montant aixina un altra bambolleta ficticia d´art. En el any 2008 va organitzar amb el support del IVAM, la mostra "55 DÍES EN VALÉNCIA" i paralélament va obrir en Madrid la Gao Magee Gallery, especialitzada també en el art chinés. Clar les seues aportacions culturals no queden ahí; en Febrer de 2012 presentá a ARCO, la edició para Espanya de la Revista Art In china  i al 2011, va rebre el premit DESCOBRIR L´ART, junt a, pardójicament, Consuelo Císcar. El director d´aquesta publicació fou Rafael Sierra, que precisament fou el comisari en "55 DÍES EN VALENCIA". El diari el País, que ara es de dretes, al pareixer va descobrir que´l IVAM va pagar més de 440.000 euros per la organització de dúes exposicions en Pekín i a Valéncia i amb una adquisició de més de 60 fotografíes. I que si Consuelo Císcar s´ha enmarronat en aquest cas, sense el perqué, el fill també está engorrinat i el senyor Rafael Blasco no me digau que no es de llibre que se haga embrutat tontament amb el polémic cas de la solidaritat i de redirigir tants millons d´euros que anaven al tercer món i gastársel´s en gelipollaes, com una avioneta o diversos pisos,¿PERO AIXÓ QUINA MERDA MÉS ABSURDA ES COLLONS, BLASCO REDEU?.¡¡Açò es impresionant xiquets i xiquetes!!.



Pèro lo que més mos aborrona als Valencians es que mosl polítics se mos descollonen en la cara, gent com; Camps alias paquito Abogat d´Universitat, Carlos Fabra Alí Ben Bufat i Mister Aeroport, Alfonsito Rus "La Gitana Al capona", nano de Xátiva i el afonaor de Llanera, la Alcaldesa Rita Barberá la cazallera i la condesa dels Bolsos Buitton, Crespo el Capitá Barbanegra de Emarsa, Ricardin Tocaous Costa que te quiero un Huevo, Josep Lluis Olivas alias el Baronet de Banca,ja,ja, Aurelio Izquierdo un altre afonaor de Banca,ja, Antonio Pons president vergonyós de Piaf-Plaf-Pim-pong-pang, Jose Enrique Fresquet de Paviments del Sureste, José Martínez de Vallalba, Jose Luis Ulibarri acusat por el Cas Gürtel, Enrique Ortiz, Sonia Castedo, Díaz Alperi per el Cas Brugal. Joaquin Ripoll, Ángel Fenoll i Antonio Amorós per el cas negligent de les basures Tóxiques. Esteban Cuesta per el cas Emarsa. El cantant Julio Iglesias i el empresari Jose María Tavares fugit aquest últim per el cas IVEX  i fins a 250 imputats e intocables trompellots salvatges ¡¡SON LO QUE NO ENTENGUEM QUE PER ROBAR FONS PÚBLICS, DONEN A ENTENDRE A LA CIUTADANÍA, QUE LA SEUA PRÁCTICA ILÍCITA SIGA UNA DINÁMICA BEN VISTA, CUANT ES VERGONYÓS!! i ¿¿PAREIX MENTIDA QUE´LS JUTGES ELS DEIXEN SENSE JUÏT NI ELS DONEN PRESSÓ INCONDICIONAL?, I TOTS AQUESTOS CARADURES ESTIGUEN BALLANT I REINTSE DELS QUE ´LS VOTEN CONTÍNUAMENT!!, ¿ESTEU CEGOS O QUÉ COLLONS VOS PASSA? . Pareix mentida que no hi hasga una justícia digna per a València i que roden caps, i que ixe siga el verdader eixemple per a les generacions vinents, independentment que´s faça una gran redada que´ls pugen trincar a tots i hi hasga presó incondicional sense fiança de tots aquestos malnaisguts i portats al penal de la carraca, ¡¡Allá aon brama la la caballa!!, es a dir allá a pendre pel sac i  cuant els claven allí dins sense pa ni aigua, tiren les claus als caimans i taurons, perque açì no mos fan falta ningú d´aquestos desperdicis insensats i depredadors sense sensibilitat ni sang humana en les venes. Perque a partir de que açò es fassa tots viurem una miqueta millor, fins a entonces que tingau Bones Festes i Bon nadal. 

Fuente de la Info; Tauno Romeu i Ruud West Gilabert.


Comentarios

Entradas populares