Felicitats als votants peperos i rotjangos del pesoe...El Corral de Bobots esta confirmat

I diguem alló de Felicitats als votants peperos i rotjangos del pesoe...Perque está clar que en aquest país o nació o regne o com collons li digueu, hi ha un corral de Bobots de tres parells de collons que lleva el sentit i a tontosburros no vos guanya ningú. Per aixó está confirmat que para inútils com a Espanya no hi han, es igual que la bona paella, els caragols, el pa en tumaca, la fabada o el putxero manchego o madrileny, com a Espanya en cap lloc.


La coherencia en Espanya ha mort gràcies a les sectes de control mental, als partits polítics que ara son mafiosos al servei dels diners, gràcies als mots per els milers de desnonaments, al genocidi medioambiental que mata a milers de espanyols sense enterarse o a la merda de medicaments basura que no curen malalts sino enganxen com a drogues a mil.lions de malalts al any i cauen com a mosques, també moren molts en Espanya per culpa del menjar basura o a la fruïta i verdures transgèniques, per tot aixó i per culpa de sectes religioses malignes també que fan més mal que bé a les persones i tot ixe conglomerats criminal i genocida lis dona bona cara als maleïts criminals elitistes de la figa sa mare.






Pues a imbècils zombis tampoc mos guanya ningún parit al món, pèro perque mos heu guanyem a pols, MIRA TÚ QUE DESPRÉS DE LO QUE MOS HAN ROBAT, MASACRAT, HAN DESAPAREGUT XIQUETS I XIQUETES PER A RITUALS DE SANG, HAN DESAHUCIAT. Després de llevarmos la sanitat, la educació, la llei laboral decent i els drets laborals justos i mínims, DRESPRÉS DE TOT AIXÓ, ELS VOTANTS MAMONS, XUPLONS, ZOMBIES, ABORREGATS E IMPRESENTABLES PERDUTS...TORNEN A VOTAR A LA MAFIA CALABRESA ESPANYOLA FEIXISTE DE MERDA, ¿PÈRO ESTEU IDIOTES O LA MAMEU DE COSTAT?.





¡¡Ché es que m´enceng collons!!. ¿Aon se ha vist que una majoría de gent que no cobra ni 1000 euros, SOM CLASE BAIXA O MITJANA, QUE SON ELS QUE PAGUEM TOTA AQUESTA BURLA I EL SIRCO DE LA CLASE ACOMODADA SATANISTA ESPANYOLA, QUE ESTEM ABANDONATS PER ELS GOBERNS QUE VAN A SOLES A LA SEUA, A COL.LOCARSE ÚNICAMENT, mos deixen desnonats, parats, orfes, sense sostre i maltractats per la MAFIA PPSOE/CIU, CHÉ I TORNEN A IXIR COM SI NO HAGUERA PASAT RES,RES, RES!!...
¿¿ ESTEU BOBOS O SOU IMBÉCILS PERDUTS, SENSE TRELLAT?

Signat per; El Casaor de destrellatats

Comentarios

Entradas populares