Sense cap Alarma social

¡Atenció nació d´espanya o com ara diuen els peperos Regne d´espanya!;¡no sabem com a pogut pasar, pèro la nau Espanyola navega sense tripulació i sense control al precipici més rápid i mortal!,¡¡Pèro no se preocupeu no hi há cap problema açò es un mal entés!. Si sapatero no va tindre raons a dirmos que Aznar li había endorsat un miura amb flames i que anava sense frenos, aquest Mariano Rajoy que te menys servei que un mosquit sense ales en té menys, per culpa del seu orgull, prepoténcia i manejat clar está per Aznar i la tribu Trileros & Gorileros S.A, de la seua dona, amb Esperanza Aguirre i la Cúpula de Gansters Gurtelerets i agarraets de la má de Rouco i sus Pederastas i de Gorileros Gansters dretans de Falange, de Manos Limpias, de las Faes, Pp-Opus Dei , Logias Masónicas Unidas i de Mafiosos Rusos, árabes e italianos que están en la camorra Espanyola i que tot aquest "batiburrillo", en el Pp son els que de veres manejen a Rajoy y als monigots que te de ministres que exepte Santamaría i Jorge Fernández, els altres no servixen ni para rascaors de mistos en una cuina.


I entre tot açò tindre una església a la deriva, una Monarquía lela, obtusa i mesinfot, una mafia de Banquers Trileros, una majoría d´empresaris fills de satanás, que molts estaven xuplant les ajudetes dels collons i no asoltaven les mamelles de burra que s´han estacat en 20 anys, i cuant les mamelles o els gobern central o autonómics digueren próu, resulta que escomensaren a tirar a gent al carrer,¡¡Vaja, vaja almb els empresaris gorileros!!,¡¡Lo mal es que es mateixos continuarán donant-mos per el cul, emportantse les comisions per baix má, agarrant les ajudes i contratarán cuant els gran toquen pasta de nou i si no continuarán tirant más de obra que sempre els Espanyols i els Valencians per supost lis han fet guanyar de cada 1 euro 50 euros!!.


Invertiren mal invertit tots, goberns, ajuntaments, autonomíes, diputacions, conselleríes,¡¡Tots els desitjos destructius dels Goberns de dreta i d´esquerra, per a donar a conéixer a la gent que ells podíen ensenyar-los el poder de la pasta, la gran inversió per a que la gent els votara. No tinc que dir-vos res mes ¡QUI HA VOTAT AL PP EN 12 ANYS EN LA COMUNITAT VALENCIANA AHÍ TENIU LO VOTAT GUAPETS!. ¡I qui ha votat al PP en el reste d´espanya també tenen ració de merda per a tots no se preocupeu, que la crisi aplegará a totes les cases. Pèro després no digau que no heu sabíeu ¡BURROTS!,¡ANIMALOTS!, ara no se queixeu que mos putjen tots els impostos, perque amb una majoría absoluta la degeneració dels seus caps de partit va més enllá de lo estricte necesari. Se fan animalades, se fa i se desfá com si els veïns o els ciutadans d´un poble o d´una Ciutat, ja no forem res. Els alcaldes i alcaldesses van amb la prepoténcia amb lema, no veuen mén enllá dels seus ulls, per aixó contracten asesors, cuants més asesors tinga un alcalde menys cap te per a vore la realitat per sí mateixa.

Si tingueren vergonya en el PP demanaríen ja eleccions anticipades a la nació, a les comunitats autónomes aon el despilfarro i la bancarrota ha fet un forat considerable, aixina com els municipis valencians i espanyols aon están en el ranking de "quiebra técnica", consecuéncia de la ineptitud gobernativa. Pèro segurament aguantarán perque la segua prepoténcia, cinisme, orgull i gula manaora desitgosa de poder, no els deixará fer lo que la nació necesita i es verdaderament un canvit de ritme i de color polític. ¿I humanisme les queda a estos degenerats, cabuts, que pensen que son sabuts i que més que llestos son una tribu de delinqüents dels diners públics i uns desalmats fills del vandalisme i acoso al estat del benestar, de la pau i de la llibertat en la nostra nació, desde que´s va instaurar la democrácia en el nostre païs d´Espanya?.


¡ESPAÑOLES NO HAY QUE PREOCUPARSE NO VAMOS A SER RESCATADOS, ESPAÑA ES UN PAÍS SOLVENTE Y AUTOSUFICIENTE, Y NO HAY NINGÚN CAOS NI ALARMA SOCIAL, SON INVENTOS DE LA IZQUIERDA PARA DESESTABILIZAR, SOMOS SERIOS Y MUY, MUY, MUY RESPONSABLES!.

Pareu a pensar cuant de bo mos han donat i cuant de roïn mos ha donat el PP en Valéncia i en Espanya i comparem, ¿qué volem una Valéncia i una Espanya afoná i cuberta de merda i plena de Events i Empires i rescatá cada 12 anys o una València i Espanya que pugam viure amb deséncia, armonía, benestar i amb serveis de cualitat encara que no tingam tants events i empires?


Entre Mario Drahi, Oli Rehn, el FMI, Brusel.les, el BCE, la prima de riesgo, els Mercats, Àngela Merkel, el desfalco de les Autonomíes, el catacracrack de algunes com Valéncia, Castilla i Lleó o Catalunya amb rescates cuantiosos per quebra, Urdangarín i Casa Reial per el mitg el Crack Bancari Espanyol i la Fuga masiva de capitals a paradisos Fiscals, al voltant de 200.000 mil.lions d´euros i sense que Hisenda i els seus compares foragits s´enteraren ni de mitxa,¡Fesho tú en una nómina de merda i uns pagos de merda i vorás lo que´t pasa!,¡De segur que a la pressó, pèro ells no hooomme!!, damunt la pol.lítica es un femer de implicats en casos de trames de corrupció indecent mil.lionáries infringint tots els códics étics haguts i per haber i traicionant i ultrajant no sol en el honor dels seus ciutadans i veïns sino infringint tots els códics i lleis que mai se havíen de haver traspassat, ni altres que alçaven la má, o altres que miraven per a un altre costat, o els policíes que heu veíen bé o les conselleríes i diputacions que tapaven les accions d´uns i d´latres. Aleshores Marianico Rajoi i els seu grup político agarraets de la ma de Rubalcaba el cagarri, están ficats en la picota a Espanya, son la vergonya nacional e Internacional, aon la premsa nacional que sap com está el cotarro i la premsa internacional lis dona de galtades fins al carnet d´identitat frases com les seguüents havem trobat huí 4 de Juny de 2012;


1º.-La debilidad del Gobierno, con una estructura orgánica errónea, no tiene un vice-presidente económico de calidad y con unos ministros sin sitio ni mando en plaza, que "HAN PINCHADO CLARAMENTE".
2º.- La Crisis de reputación del Gobierno de Mariano Rajoy en los ámbitos Internacionales es agudisima.
3º.- La Economía Española atraviesa por un trance crítico de Emergencia Total.
4º.- El caso Bankia ha dejado al ejecutivo de Mariano Rajoy, en Jaque mate y en total evidencia.
5º.- El Gobierno de Rajoy ha perdido el control de la situación económica-financiera de España, desde el minuto uno, van como patos mareados o peonzas que no saben, contestan a destiempo, se pisan unos a otros, balbucean, se contradicen, dicen que hacen lo que no hacen, la Cospedal no sabemos a qué sale diariamente, es la listilla que no atina ni de cerca. Montoro es un irresponsable. De Guindos no dice una buena. Wert es un negao. Báñez es irrelevante y no tiene sitio ni ubicación,.Ruiz Gallardón habla de lo que no tiene que hablar y se calla de lo que debe hablar. García Margallo, Pedro Morenés, Jose Manuel Soria, Miguel Arias Cañete, Ana Mato o Ana Pastor com podríem dir a València sería; "ni chicha ni llimoná", es a dir res de lo que fan aquestos Ministres te la mínima trascendéncia y tn sols podríem dir que de entre tots es puguen salvar Soraya i Jorge Fernandez, la resta en conjunt el PP per a donar una sensació optimista i halagüeña d´un Govern que sap portar Espanya capdavant deuría cambiarlos o substituirlos inclosa a la senyora Cospedal, foco de moltes vegades de disputes entre mitjos de comunicació i una comunicació raonable a la ciutadanía decorosa, amable i eficaç que mai es produix, i ixa forma tan incoherent de contestar i d´afrontar el estat perillós i d´emergéncia nacional que Espanya en té, sense ningún génere de duptes, te que donar-ho a conéixer a la ciutadanía amb tota la naturalitat i no tergiversar les paraul.les de la veritat i del greu problema que acucia a la nostra nació.

6º.- La Mala Gestión Política, Bancaría y Financiera nos ha llevado sin generar demasiada alarma social, solo la que merece, con todo los respetos, inducida por colocación de políticos poco duchos en economía que han hundido Cajas y Bancos a diestro y siniestro.
7º.- El Gobierno de Rajoy y sus ministros abogan por un modelo de dificultad de comunicación contínua, una portavoz del consejo sin saber donde está, dando los unos y los otros la impresión de pérdida total del Control de España y abocada a un estado sin solución a la vista posible, porque no se demuestra a las claras.
8º.- Los medios de comunicación no son quiénes han puesto el miedo en la gente, en las bolsas, en los accionistas, en los mercados, sino el propio gobierno que después de pocos meses al frente del ejecutivo, el asunto Bankia les ha saltado en la cara por infravalorar el gordísimo problema que se estaba gestando en los Bancos gestionados por el Pp, donde con 25 epidurales no se ha podido taponar el fuerte volcán financiero destapado o a medio destapar y ahora vendrán los juicios paralelos para destapar la gran trama y la gran ruina económica que salpica al resto de Bancos y Cajas españolas.
9º.- Pronto conoceremos los datos feacientes que engloban las consecuencias del Rescate de una parte de la banca española y de España, donde el 70% del peso brutal de esta intervencion han sido los terroristas Gorileros y Caciques que por medio de "EMPIRES OF BUILDINGS"  creados con irresponsabilidad, gula, para recaudar votos y aglutinar masas de gentes amansadas y también untadas dentro del Partido popular & Iglesia Católica, y el 30% restante de malas actuaciones del partido socialista, de CIU, de IU, de sindicatos mayoritarios, de ONG´s, de Fundaciones con ánimo de lucro, de mafias, de sectas y Organizaciones masónicas en toda España, donde el saqueo de políticos, empresarios, jueces, banqueros, casa real y gasters de este paraíso fiscal llamado España, donde todo lo que se ha realizado estaba y continúa estando bien hecho, sin duda habría que destituir a todo el mundo y empezar de cero ya.
10º.- El Partido Popular es nulo ante una crisis, muy bueno para el despilfarro y para lucrarse de las coyunturas económicas de abundacia salvaje, porque sabe no generar dinero, sino sabe múltiples métodos para llevarse la pasta por la puerta principal, sin que los seguratas se den cuenta y son listos en llevarse el máximo de dinero en menos tiempo y gastar burradas y bestialidades en creaciones que no tienen ningún sentido ni orden ni concierto. Pero ante una profunda crisis los gestores de abundancia del Pp no saben gestionar los números rojos, se equivocaron de gestores y por eso ahora tanto en el Gobierno como en el resto de Ayuntamientos, Comunidades, pueblos, diputaciones, los peperos no saben tratar una crisis financiero porque estudiaron para saber gastar y pulir la pasta rápidamente. Imaginamos que estarán pensando que ellos y ellas no sirven para estar en este momento, no saben generar riqueza, ni ellos/as ni sus torpes asesores y secretarias de partido, que no saben aflojar los gastos en Eventos y en parafernalia, y es una pena que estemos en este negativo abismo crucial. 


Per finalitzar si no hi ha una comisió d´investigació en Bankia, no sabrem si mos ha mentit Rodrigo Rato o mos ha mentit el govern de Mariano Rajoy, i no sabrem si verdaderament era o no era un xoteo aixó de col.locar a dit consellers de un partit o del altre sense tindre que vigilar en absolut uns comptes del banc, uns estractes, uns balanços ni res es a dir, eren polítics, sindicalistes, ong´s o presidents de fundacions u asociacions que no teníen res a vore amb la economía o cualsevol cualificació técnica económica o bursátil-financiera, sino que tots els tejemanejes de Bankia(Bancaja-Cajamadrid), es feïen a través dels polítics de més pes del Pp en Madrid i en València i les pilotades inmobiliaries anaren a afavorir els seus chanchullos, emporios, projectes-electoralistes per damunt damunt i esperem que algún día es resolga tot aquest merder en els tribunals, caiga qui caiga, aixina com tots els demés merders que afloren en els jutsgats d´aquest país a punt de ser intervingut per aquestos cafres e hipócrites fills de Verí i que si hi haguera una justícia justa, leal, fidel al igual que una policía i una hisenda com toca no tindríem que plorar ara a estos fills de satanás, poca vergonyes, mal parits.

Mires per aon mires es tot un femer, está tot al revés, está tot brut de merda, fa olor a brutícia, estem rodejats de Gansters, trileros y gorileros i a punt de ser intervinguts, pèro yéeeeeeee calma chica, tranquilitat que no cundisga el pánic ni el terror, que ni hasga un 25% de paro es irrelevant, que 2 mil.lions i mitg de persones no tinga ni paro ni subsidi no pasa res, que Cáritas o la Creu Rotja siguen les úniques empreses salvadores de la pobrea, aixó si que es rellevant, ¿pèro i baixarse els sous tots els gamberros que mos han afonat?,¡Aaaaaay maaaare fills i filles de una resacsa de goses puntxaes de cavall, si ni haguera uns poders com toca estaríe tots i totes tancaes en presó morts de fam!...Pero no vivim en un país o Regne de Espanya fet per al robo, per al mafiós i per al degenerat i tenim lo que la majoría pepera ha votat, ahí es res amics i amigues, ahí es res.

Signat per; Eugeni Moltó, Leo Signes, Berta Galeta y Tonyo Cagaler

Comentarios

  1. Molt ben explicat tot, el Naniano huit anys per arrivar algovern i durarà sis mesos......no dona per a mès.....i si ha fet mal en ixos sis mesos !!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares