Portes Giratòries i Mentides Institucionals

Interesant documental de vora dos hores, es simplement una clara demostraciò innegable de l'existencia de les "mentires institucionals", en este cas s'esta parlant dels transgenics, aplicat tant en animals com en vegetals.



Unes autentiques bombes de relotgeria que poden desembocar en l'apariciò de noves enfermetats, al igual que en el video de les plantes que curen ens explica el Sr. Pamies les presions i coaccions per a favorir l'empresa farmaceutica, en este cas es per a l'industria quimica. es pot vore clarament la poderosisima influencia d'una empresa quimica en un o molts governs....... a amigo!, açì apareix lo que es coneix com "porta giratoria", ¿que es això de la porta giratoria?, pues com bè diuen al documental es el "fenomeno" per el cual alts carrecs del govern pasen a l'empresa privada quimica i viceversa.





Lo mateixet existeix a la banca,les petroleres, les energetiques en general,etc. Per tant no es d'extranyar que es prohibisquen plantes medicinals, tant el cultiu com la comercialitzaciò, ni que aparegen noves enfermetats , ni que es tarde tant en trovar certs remeis, ni que s'eleve el cost de producciò de les energies, ni que els bancs de prestadors de diners passen a ser necessitaris de diners, i no es d'extranyar per el montatge politic-financer estructurat desde els principis del segle XX........Simplement l'unic que interessa a qui tè el poder son els diners, aixì de clar e indiscutible.



Signat per; Damián Gadea(Redactor i Especialista en Misteris en la Revista Digital Alziralmundo)

Comentarios

Entradas populares