Entre la Casa Real i La Prima de Riesgo estem venuts



Bon día de dimarts, i hui escolte les notícies i caic mal, em ficaré el goteret, per si de cas i aixina em ficaré a la altura de la "Nostra Senyora la Economía", que de ser top model a pasat a ser una bella desdentá i amb diversos cáncers sense cura ni diagnóstic previst, pero la que si que está Guapa, guapísima es "La Prima de Riesgo", ixa si que es la nova mata hari del segle XXI, els degolla amb la vista i la insinuació, i aixina tots els mercats cauen rendits als seus peus, es lo que te, ser una Top Model provocaora, sexy i de cos impresionant, a banda de ser molt jove i estar sempre en boca de tots.






 Aquesta es la Prima de Riesgo
Presentada en Societat




Les notícies estan clarament molt actualitzades a hores d'ara, en quan a la Casa REIAL es refereix. El Froilan se´n va al SUPERVIVIENTES , el Rei a PERDIDOS EN LA TRIBU, la Cristina continua amb el PASAPALABRA, El Marichalar passarà com el HERMANO MAYOR, i L'Urdangarin continuarà lluitant en ATRAPA UN MILLON.








I si mirem cap al altre costat del basal, allí on també brolla la merda, canviarà des d'ara el color del brollar, i el seu valor econòmic. ¡Nosaltres no tenim plataformes petrolíferes com ells!.






Mentre tant ací, els mestres al punt de mira, els alumnes també, els assalariats en la ruïna amb la baixada dels sous, els increments de les jornades i atacats per les noves reformes laborals, i la resta que són molts, a la cua del paro. Les hipoteques pujant i cada vegada més difícils de pagar, els preus dels productes de primera necessitat pels núvols, el gas la llum la gasolina la pujada de l'Iva, i també del que venia. Açò pinta molt mal, ara sols falta que ens claven en algun embolic militar, perque els bancs, les Farmacéutices i les petrolieres mos han cagat de merda fins els ulls, i lo que te rondaré morena.


Signat per; Leocadi Manglar "El Sherif del Bascollar i Jesús Cebrián

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares